17 November 2012 Dorpshuis De Burght

Zaterdag 17 November gaat 80 Procent samen met The Kooks optreden in het gezellige Dorpshuis De Burght te Purmerland. Vorig jaar stonden wij ook rond deze tijd samen met The Kooks te spelen. Maar in 1 jaar tijd kan er veel veranderen. Begin 2012 hebben we namelijk een nieuwe Bassist gekregen, Franc Rainbird. Daar zijn wij heel blij mee! Maar daar is het niet bij gebleven. Deze zomer is 80 procent namelijk versterkt met een zangeres, Silja Kops. Na vele zangeressen gezien en gehoord te hebben is uiteindelijk de keuze op Silja gevallen. Silja is een ervaren zangeres met veel pit woonachtig in Heiloo.

Als band denk je dan wel er voor klaar te zijn. Maar helaas, vanwege privé omstandigheden kregen we van onze Drummer, Frank, te horen dat hij moest stoppen met de band. De mede-oprichter van 80 procent. Dit was een zware klap voor de band. Vind maar eens een nieuwe, goede, strakke, drummer. Maar we hadden heel veel geluk. Al heel snel kregen wij via een tip contact met Dave Verhoef. Dave is de voormalige drummer van twenty eleven. Een bekende, professionele, band uit Landsmeer. Na een aantal keren samen spelen is Dave ingelijfd als de nieuwe drummer van 80 procent

Zaterdag 17 November is het afscheid van Frank als drummer van de band en zal gedurende het optreden de stokjes over geven aan Dave.

Het wordt een mooie, bijzondere, avond! Open hier de Flyer

Frank